Handelsbetingelser og vilkår

Thy Whisky ApS
Gyrupvej 14
7752 Snedsted
Danmark

CVR-nr: 38978640 
Tlf.: +45 69 89 90 01
Mail: info@thy-whisky.dk

Bestilling

Din bestilling bliver først gennemført, når du klikker på “Gennemfør betaling”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført. Systemet sender dig en ordreoversigt på den e-mail, du har opgivet. Når din bestilling er ekspederet og klar til afsendelse, får du igen en elektronisk meddelelse med forsendelsesinformation. Din ordre er første endelig bekræftet og gennemført ved modtagelse af denne mail. INTET SALG TIL PERSONER UNDER 18 ÅR

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Thy Whisky anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Thy Whisky. Dette betyder, at varerne så vidt muligt afsendes indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 5 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i Thy Whisky webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret

Thy Whisky yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Thy Whisky underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. For private fade og fadandele bortfalder fortrydelsesretten dog på dagen, hvor fadet fyldes. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Varer med forsegling skal derfor leveres tilbage med ubrudt forsegling. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Thy Whisky ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Thy Whisky ApS. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Thy Whisky ApS har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort og MobilePay. Alle priser er inkl. moms.